Kocaeli'de tefeci operasyonu

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde, tefecilik yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 9 kişiden 7'si tutuklandı.

31 Mayıs 2017 Çarşamba 10:01
Kocaeli'de tefeci operasyonu

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, "koordineli şekilde çalışarak tefecilik, baskı, şiddet, alıkoyma, tehdit, yaralama ve zorla senet imzalatma" suçlamasıyla 24 Mayıs'ta Kocaeli ve İstanbul'da düzenlenen operasyonda 9 şüpheli gözaltına alındı.

Operasyon kapsamında yapılan aramalarda, 5 adet tabanca, 147 fişek, 7 şarjör, farklı kişilere ait yaklaşık 500 araç satış sözleşmesi, 123 senet aslı ile fotokopileri, bin 157 çek aslı ile fotokopileri, 130 tapu senedi ile fotokopileri ele geçirildi.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheliler B.A, C.A, L.A, S.A, O.A, Ö.A, S.B, M.B ve Ç.B, adliyeye sevk edildi.

Savcılık sorgusunun ardından mahkemeye çıkarılan zanlılardan C.A, B.A, S.B, L.A, S.A, O.A. ve Ç.B. tutuklandı. Diğer şüpheliler M.B. ve Ö.A. ise savcılık tarafından serbest bırakıldı.

AA

banner119
Son Güncelleme: 31.05.2017 10:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108