Kocaeli'de silahla yaralama

İzmit ilçesinde tabancayla etrafa rast gele açtığı ateşle 12 yaşındaki çocuğu yaralayan zanlı gözaltına alındı.

12 Temmuz 2017 Çarşamba 23:08
Kocaeli'de silahla yaralama

Alınan bilgiye göre, Serdar Mahallesi Nurettin Paşa Caddesinde şüpheli K.K. (35) ile komşusu E.İ arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı.

Bu sırada tabancayla etrafa rast gele ateş açan K.K, komşusunun 12 yaşındaki oğlu B.İ'yi yaraladı.

Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen 112 acil servis ekipleri, müdahalenin ardından yaralı çocuğu İzmit Seka Devlet Hastanesi'ne kaldırdı.

Aynı mahallede polis ekiplerince gözaltına alınan şüpheli, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından Kocaeli Adliyesine sevk edildi.

AA

banner119
Son Güncelleme: 12.07.2017 23:14
Anahtar Kelimeler:
KocaeliSilahla Yaralama
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108