Kocaeli'de Salıncaktan düşen çocuğun beyin ölümü gerçekleşti

Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde gondol tipi salıncaktan düşen 6 yaşındaki Ayşenur Ay'ın, tedavi gördüğü hastanede beyin ölümü gerçekleşti.

04 Haziran 2017 Pazar 19:24
Kocaeli'de Salıncaktan düşen çocuğun beyin ölümü gerçekleşti

Alınan bilgiye göre, 24 Mayıs'ta Köseköy Mahallesi'ndeki bir parkta gondol tipi salıncakta sallanan Ay, bir an dengesini kaybederek yere düştü.

Kafasını çarptığı belirlenen Ay, vatandaşlar tarafından özel bir hastaneye kaldırıldı.

Burada yapılan ilk müdahalenin ardından Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesine sevk edilen Ay'ın, beyin ölümünün gerçekleştiği öğrenildi.

AA

banner119
Anahtar Kelimeler:
Ayşenur Ay
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108