Kocaeli'de Forkliftin Altında Kalan İşçi Öldü

Kocaeli Çayırova'da faaliyet gösteren bir Metal Fabrikasında meydana gelen kazada devrilen forkliftin altında kalan forklift operatörü işçi hayatını kaybetti.

14 Ekim 2018 Pazar 01:24
Kocaeli'de Forkliftin Altında Kalan İşçi Öldü

Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde bu gün öğlen saatlerinde yaşanan olayda, bir metal fabrikasında devrilen forkliftin altında kalan 48 yaşındaki işçi hayatını kaybetti. Forklift operatörü olarak çalıştığı metal fabrikasında kullanmış olduğu forkliftin kontrolünü kaybettiği ve aracın devrilmesi sonucunda altında kalarak hayatını kaybettiği bildirildi. Devrilen forkliftin altında kalan arkadaşlarını gören iş arkadaşlarının haber verdikleri sağlık, itfaiye ve polis ekipleri olay yerine geldiler.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından devrilen forkliftin altından çıkartılan 48 yaşındaki forklift operatörü şahısın sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrolde hayatını kaybettiği anlaşıldı. Kaza sonucunda hayatını kaybeden forklift operatörünün cenazesi polis ekiplerinin gerçekleştirdikleri incelemeler sonrasında morga kaldırıldı.

Ekipler yaşanan olayla ilgili olarak soruşturma başlattılar.

banner119
Son Güncelleme: 14.10.2018 01:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108