Kocaeli'de Ağabeyi Adliyeye Kardeşi Son Yolculuğuna Uğurlandı

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde tartıştığı kardeşini silahla vurarak öldüren zanlı adliyeye sevk edildi. Zanlının hayatını kaybeden kardeşi ise defnedildi.

05 Kasım 2021 Cuma 17:01
Kocaeli'de Ağabeyi Adliyeye Kardeşi Son Yolculuğuna Uğurlandı

Olay, Kocaeli’nin İzmit ilçesinde bulunan Hasan Tahsin Caddesinde meydana geldi.

İddiaya göre, Gökhan K. (37) ve ağabeyi G.K. (47) bilinmeyen bir sebepten dolayı tartışmaya başladı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesinin ardından G.K., yanında bulunan tabancasıyla kardeşine ateş etti.

Ağır yaralanan Gökhan K., hayatını kaybetti. G.K. ise polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Polis merkezindeki işlemleri tamamlanan zanlı, adliyeye sevk edildi.

G.K.'nın ifadesinde, kardeşinin eve alkollü geldiğini, kapının önünde tartışmaya başladıklarını, daha sonra kavganın büyümesiyle evinden silahını alarak kardeşini vurduğunu söylediği öğrenildi.

Ölen Gökhan K.’nın cenazesi ise Yenidoğan Zeytinlik Camii’nde kılınan namazın ardından Derince Çınarlı Merkez Mezarlığına defnedildi.

İHA

banner119
Son Güncelleme: 04.12.2021 18:51
Anahtar Kelimeler:
AğabeyimAğabeyi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108