Kocaeli'de 103 kişi boğulmaktan kurtarıldı

Kocaeli Sahilleri Su Kazalarını Engelleme Merkezi (KOSKEM) ekipleri, karadeniz sahillerinde boğulma tehlikesi geçiren 103 kişiyi kurtardı.

19 Temmuz 2017 Çarşamba 22:49
Kocaeli'de 103 kişi boğulmaktan kurtarıldı

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, KOSKEM ekiplerinin, geçen hafta boyunca denizde boğulma tehlikesi geçiren Kumcağız'da 48, Cebeci'de 37, Karamürsel'de 7, Bağırganlı'da 6 ve Kerpe'de 5 olmak üzere toplam 103 kişiyi boğulmaktan kurtardığı kaydedildi. 

Sağlık ekiplerince, 71 vatandaşa da sağlık hizmeti verildiği aktarılan açıklamada, sahil bölgelerinde 170 kişilik ekibin görev yaptığı bildirildi.

AA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108