Kırklareli'nde uyuşturucu operasyonu

Kırklareli'nde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 23 şüpheli gözaltına alındı.

08 Nisan 2017 Cumartesi 10:51
Kırklareli'nde uyuşturucu operasyonu

Alınan bilgiye göre, Kırklareli Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şubesi ekipleri, kentte uyuşturucu madde ticareti yaptığı iddia edilen çok sayıda şüpheliyi tespit etti.

Emniyet Müdürü Erkin Adalar yönetiminde gerçekleştirilen "şafak" operasyonunda, 22 adreste eş zamanlı arama yapıldı. 

Özel harekat polislerinin de aralarında bulunduğu yaklaşık 200 polisin görev aldığı, 4 narkotik dedektör köpeğinin de katıldığı operasyonda 23 şüpheli gözaltına alındı.

Öte yandan, polis araçlarını görerek kaçmaya başlayan cezaevi firarisi A.D, kovalamaca sonucu yakalandı. 

Operasyonda 64,1 gram bonzai, 2 kurusıkı tabanca, 2 av tüfeği, tüfek ve silahlara ait 160 fişek, 3 bıçak, 3 bin 70 lira ile uyuşturucu madde kullanımı için hazırlanan düzenekler ele geçirildi.

Gözaltına alınan şüpheliler, Kırklareli Devlet Hastanesindeki sağlık kontrollerinin ardından emniyete götürüldü.

AA

banner119
Son Güncelleme: 08.04.2017 11:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108