Kırklareli'nde fuhuş operasyonu

Lüleburgaz ilçesinde yabancı uyruklu kadınları fuhşa zorladıkları iddiasıyla gözaltına alınan biri Kırgız uyruklu 2 şüpheli tutuklandı.

09 Nisan 2017 Pazar 11:36
Kırklareli'nde fuhuş operasyonu

Bir ihbarı değerlendiren İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Yıldırım Mahallesi'nde bir apartman dairesine operasyon düzenledi.

Operasyonda, çalışma vaadiyle Kırgızistan'dan Türkiye'ye getirilerek fuhuş yaptırıldığı ileri sürülen 3 kadın ile kadınları fuhşa zorladıkları iddia edilen biri Kırgız uyruklu O.İ ile T.T. yakalandı.

Gözaltına alınan şüpheliler polis merkezinde işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Şüpheli O.İ. ile T.T. çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklandı.

Fuhşa zorlanan yabancı uyruklu 3 kadın İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edildi.

AA

banner119
Son Güncelleme: 09.04.2017 11:57
Anahtar Kelimeler:
Fuhuş Operasyonu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108