Kırklareli'de 153 Çiftçi Projesine Tam Destek Verildi

Kırklareli'de, Kırsal Kalkınma Yatırımların Desteklenmesi Programı (KKDYP) kapsamında 153 projeye destek yapıldığı söylenildi.

30 Temmuz 2017 Pazar 13:59
Kırklareli'de 153 Çiftçi Projesine Tam Destek Verildi

Kırklareli Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ümit Ortan, KKDYP yararlanan çiftçileri tek tek ziyaret yaptı. Ahmetçe köyünde Hatice Çalik'a ait hayvancılık, Kızılcıkdere köyünde Bahar Atkan'ın örtü altı üretim, Emel Teke ve Nuray Gökmener'in büyükbaş hayvancılık işletmelerini ziyaret yapan Ortan, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Ortan, yaptığı incelemelerden sonra gazetecilere açıklamada bulundu, Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı'nı önemsediklerini söyledi. Program kapsamında geçen sene 114 hayvansal, 31 de bitkisel üretim yerinde olmak üzer 145 proje desteklenerek hayata geçirildiğini söyleyen Ortan, projelerin en iyi şekilde yapıldığını söyledi.

Ortan, bu sene ise 153 projenin desteklenmeye uygun görüldüğünü söyleyerek, desteklemeler ile köylerde istihdamı çoğaltmayı ve bu yolla kente göçü önlemeyi hedeflediklerini söyledi.

AA

banner119
Anahtar Kelimeler:
ZiyaretçiftçiKKDYP
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108