Kırıkkale'deki trafik kazasında 7 kişi yaralandı

Kırıkkale'de iki otomobilin çarpıştığı trafik kazasında 2'si çocuk 7 kişi yaralandı. İtfaiye ekipleri, otomobilin kapısını hidrolik makasla keserek yaralıları kurtardı.

21 Ocak 2022 Cuma 02:10
Kırıkkale'deki trafik kazasında 7 kişi yaralandı

Kaza, akşam saatlerinde Kırıkkale-Kayseri kara yolu üzerindeki Mezarlık Kavşağında meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, Volkan T. yönetimindeki 71 BG 446 plakalı Opel marka otomobil, İsa Z. idaresindeki 19 PD 707 plakalı otomobile arkadan çarptı.

Çarpışmanın şiddetiyle otomobil, yaklaşık 30 metre savruldu. Kazada 2'si çocuk 7 kişi yaralandı.

112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan ihbarla olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.

İtfaiye ekipleri, yaralı kadını bulunduğu yerden kurtarmak için hidrolik makas yardımıyla kapıyı kesti.

Kazada yaralanan Özlem, İsa, Türkan (9) ve Gül Z. (7) Yüksek İhtisas Hastanesine, Volkan (38), Serpil (46) ve Nazlı T. (30) ise ambulanslarla Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı.

Tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Maddi hasarın oluştuğu iki otomobilde çekici vasıtasıyla otoparka kaldırıldı. Kara yolundaki araç trafiğinin akışı ise bir süreliğine tek şerit üzerinden sağlandı. Kazaya ilişkin inceleme başlatıldı.

İHA

banner119
Son Güncelleme: 21.01.2022 02:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108