Kastamonu’da 3 ev ve 1 ahır alev alev yandı

Kastamonu’nun Pınarbaşı ilçesinde çıkan yangında, 2 ev ile 1 ahır alevlere teslim oldu. İtfaiye ekipleri yangını söndürmek için çalışmalarını sürdürüyor.

12 Ocak 2022 Çarşamba 15:31
Kastamonu’da 3 ev ve 1 ahır alev alev  yandı

Edinilen bilgiye göre, Pınarbaşı ilçesine bağlı Başköy Köyü Meyiller Mahallesi’nde ikamet eden Ramazan Mert ve Şaban Mert’e ait 2 ev ve 1 ahırda henüz belirlenemeyen bir sebeple yangın çıktı.

Rüzgarın da etkisiyle kısa sürede büyüyen yangını söndürmek üzere olay yerine itfaiye ve Pınarbaşı Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri sevk edildi.

Ekipler yangının söndürülmesi için çalışma başlattı.

Yangının diğer evlere sıçramadan kontrol altına alınabilmesi için ekipler, müdahalesini sürdürüyor.

İHA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108