Kapadokya'da otelde yangın çıktı

Nevşehir'in Avanos ilçesinde 3 katlı bir otelin çatı katında yangın çıktı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın kontrol altına alındı.

06 Ocak 2022 Perşembe 22:52
Kapadokya'da otelde yangın çıktı

Edinilen bilgiye göre, ilçenin turistik bölgesi olan bağlı Çavuşin köyünde bulunan 3 katlı bir otelde yangın çıktı. Vatandaşların durumu bildirmesi üzerine olay yerine jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Jandarma ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, itfaiye ekipleri ise vidanjörlerle su taşıdı.

İlk belirlemelere göre elektrik kontağından çıkan yangın nedeniyle köye elektrik verilemezken, Avanos, Ürgüp ve Göreme itfaiyelerinin soğutma çalışmaları devam ediyor.

İHA

banner119
Son Güncelleme: 06.01.2022 22:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108