Kamyonetle Otomobil Çarpıştı : 4 Yaralı

Çanakkale'nin Ezine ilçesinde meydana gelen trafik kazasında kamyonetle otomobilin çarpişması sonucunda 4 kişi yaralandı.

09 Ağustos 2017 Çarşamba 11:01
Kamyonetle Otomobil Çarpıştı : 4 Yaralı

Edinilen bilgiye göre, Ezine-Geyikli karayolu Geyikli kavşağı mevkisinde meydana gelen trafik kazasında Fehim Recep Yıldırım yönetimindeki 41 YE 914 plakalı otomobil ile İsmet Demirtaş idaresinde bulunan 17 YB 633 plakalı kamyonet çarpıştı.

Çarpışmanın etkisiyle İsmet Demirtaş idaresinde bulunan 17 YB 633 plakalı kamyonet takla attı.

Yaşanan kaza sonrasında sürücüler ile Kübra Yeşim Yıldırım ve Rasim Yener yaralandı. Yaralılar, 112 Acil Sağlık ekiplerince Ezine Devlet Hastanesine kaldırılırken hayati tehlikelerinin olmadığı bildirildi.

AA

banner119
Son Güncelleme: 09.08.2017 11:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108