Jandarmadan uyuşturucu operasyonu

Antalya’nın Alanya ilçesinde jandarmanın düzenlediği operasyonda 2 kilo 450 gram esrar, 20 kök hint keneviri ele geçirilirken, olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı.

23 Mart 2017 Perşembe 08:47
Jandarmadan uyuşturucu operasyonu

Alanya İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri tarafından Toslak Mahallesi’nde bulunan bir eve baskın düzenlendi. Adreste yapılan aramada bahçede ekili halde 20 kök hint keneviri ile şüphelilere ait ev içerisinde 2 kilo 450 gram esrar ele geçirildi. Olayla ilgili Bekir U. 34) ve Mehmet U. (29), gözaltına alındı. Karakoldaki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

İHA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108