İzmir'deki Uyuşturucu Operasyonlarında 12 Kişi Tutuklandı

İzmir'de jandarma ekipleri tarafından il genelinde gerçekleştirilen operasyonlarda çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirilirken olaylarla ilgili 12 şüpheli tutuklandı.

02 Kasım 2021 Salı 17:33
İzmir'deki Uyuşturucu Operasyonlarında 12 Kişi Tutuklandı

İzmir İl Jandarma Komutanlığı ekipleri 15-28 Ekim tarihleri arasında Bayındır, Bergama, Beydağ, Bornova, Güzelbahçe. Kemalpaşa, Kınık, Menemen, Ödemiş ve Torbalı ilçelerinde bir çok adrese operasyon düzenledi.

Cumhuriyet Başsavcılıklarının koordine ve talimatları doğrultusunda İzmir İl Jandarma Komutanlığı unsurlarınca drone destekli ve yaya olarak gerçekleştirilen operasyonlarda gerçekleşen aramalarda, 854 adet sentetik hap, 26 gram metamfetamin, 16 bin 571 gram kubar esrar maddesi, 53 gram eroin, 40 gram afyon sakızı, 871 kök kenevir bitkisi, 3 tabanca, 1 av tüfeği, 1 hassas terazi ile suçtan elde edildiği belirlenen 105 bin TL para ele geçirildi.



12 şüpheli tutuklandı

Öte yandan operasyonlarda olaylarla ilgili 54 şüpheli şahıs hakkında adli işlem başlatıldığı öğrenildi.

Jandarmadaki işlemleri tamamlanan şüphelilerden 12'si çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, 11 şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

İHA

banner119
Son Güncelleme: 02.11.2021 17:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108