İzmir polisinden esrar kaçakçılarına darbe

İzmir'de, polisin düzenlediği operasyonda çatı katında bulunan depo içerisinde yaklaşık 11 kiloya yakın satışa hazır esrar ele geçirildi.

21 Mart 2017 Salı 11:06
İzmir polisinden esrar kaçakçılarına darbe

Edinilen bilgiye göre, İzmir Emniyet Müdürlüğüne bağlı Uyuşturucu İle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Karabağlar ilçesinde bir şahsın evinde yüklü miktarda uyuşturucu bulundurulduğu ihbarını aldı. Kişinin, uyuşturucu maddeleri torbacılar vasıtasıyla piyasaya sürdüğünü tespit eden ekipler, İ.K. (38) isimli şahsın evine baskın yaptı. Operasyonda, çatı katında bulunan depo içerisinde değişik gramajlarda paketlenerek satışa hazır hale getirilmiş 10 kilogram 500 gram esrar maddesi ile bir adet hassas terazi ele geçirildi. 

Operasyonda yakalanan İ.K. isimli şahıs ise tutuklandı.

İHA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108