İzmir'de Yasak Aşk Vahşeti!

18 H.G. babasının bir kadınla ilişkisi olduğunu düşündüğü için H.Ç.'yi bıçaklayarak öldürdü. 3 çocuk annesi olan H.Ç.'yi babası kanlar içinde buldu.

28 Ekim 2018 Pazar 15:41
İzmir'de Yasak Aşk Vahşeti!

İzmir'in Gaziemir ilçesinde meydana gelen olayda 27 yaşındaki H.Ç. tek bıçak darbesiyle öldürüldü. Katil zanlısı 18 yaşındaki H.G. babasıyla yasak aşk yaşadığını düşünerek bıçakladığını öne sürerken, evde annesiyle babasının sık sık bu konu hakkında tartıştıklarını söyledi. Adliyeye sevk edilen H.G. tutuklanırken babası K.G. adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. 

H.Ç.'den haber alamayan babası yedek anahtarla Gaziemir'deki evlerine girdiğinde kızını kanlar içinde yerde buldu. Eve gelen sağlık ekipleri H.Ç.'nin yaşamını yitirdiğini belirledi. Polis vücudunda tek bıçak darbesi olan H.Ç.'nin katili yakalamak için çalışma başlattı. 

H.Ç.'nin 43 yaşındaki eşi A.G.'ninde 2016 yılında silahla öldürüldüğü ortaya çıktı. A.G.'nin köpeği komşusu R.Ş.'nin bahçesinde bulunan tavuklara zarar vermiş bu yüzden çıkan tartışmada A.G. sokak ortasında komşusu tarafından öldürülmüştü. H.Ç. kocasının ölümü ardından 3 çocuğuyla birlikte babasının olduğu apartmana taşınmıştı. 

banner119
Son Güncelleme: 28.10.2018 22:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108