İzmir'de kuyumcu soygununda korku dolu anlar

İzmir’in Çiğli ilçesinde, elindeki pompalı tüfeklerle bir kuyumcuya giren yüzleri maskeli iki kişi, çalışanları rehin alıp kısa sürede bölgeden kaçarak uzaklaştı.

17 Mart 2017 Cuma 11:30
İzmir'de kuyumcu soygununda korku dolu anlar

Edinilen bilgiye göre, olay, Çiğli ilçesi Anadolu Caddesi 951 numarada meydana geldi. Ellerinde pompalı tüfekler bulunan iki kişi bir kuyumcuya girdi. İçeriye giren elleri silahlı şahıslar, biri kadın biri erkek iki çalışanı yere yatırdı.

Çalışanları rehin alan soyguncular altınları istedi. Hareketli dakikaların yaşandığı olayda, vatandaşlar hemen durumu polis ekiplerine bildirdi.

Hemen olay yerinden kaçtılar

Soyguncular, kısa süre içerisinde altınları da alarak kuyumcudan dışarı çıkıp trenlerin bulunduğu İZBAN istikametine doğru kaçtı. Oradan ellerindeki pompalı tüfeklerle beyaz bir araca binen yüzleri maskeli soyguncular, bölgeden kaçarak uzaklaştı.

Öte yandan polis, hemen bölgede geniş çaplı bir arama başlattı. Polisler, görgü tanıklarının ifadeleri ve kuyumcudaki güvenlik kameralarını inceleyerek soyguncuların yakalanması için harekete geçti.

İHA

banner119
Anahtar Kelimeler:
IzmirKuyumcu Soygunu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108