İzmir Bayraklı'da Gece Kulübü Önünde Çatışma

İzmir'in Bayraklı ilçesinde gece saat 03:00 sıralarında bir gece kulübünün önünde henüz belirlenemeyen bir nedenle meydana gelen silahlı çatışmada 4 kişi yaralandı.

17 Eylül 2018 Pazartesi 09:05
İzmir Bayraklı'da Gece Kulübü Önünde Çatışma

İzmir'in Bayraklı ilçesi Turan Mahallesi 1649 Sokak'ta bulunan bir gece kulübünde yaşanan olayda iki grubun gece kulübü çıkışında kendi aralarında tartışması sonucunda olay kavgaya dönüştü. Kavgada grupta yer alan şahıslardan ikisi birbirlerine silahla ateş ettiler.

İki grup arasında yaşanan ve silahların çekildiği kavgada şahıslar birbirlerini yaraladılar. Şahıslardan biri olay yerinden otomobiliyle kaçmaya çalışırken kaza yaptı. Olayda yaralanan şahıslar çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ambulanslarla çevrede bulunan çeşitli hastanelere kaldırılırken tedavilerinin devam ettiği bildirildi.

Polis ekipleri olayla ilgili olarak soruşturma başlattılar.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108