İZBAN’da grev sona erdi seferler başladı

İzmir Banliyö Tren hattında 8 gündür devam eden grev, bu sabah saat 05.40’te başlayan Aliağa ile Cumaovası seferleriyle son buldu.

16 Kasım 2016 Çarşamba 06:26
İZBAN’da grev sona erdi seferler başladı

İzmir'de Aliağa-Torbalı arası banliyö taşımacılığını işleten TCDD ve İzmir Büyükşehir Belediyesinin ortak şirketi olan İZBAN A.Ş. personeli tarafından alınan grev kararı, 8’inci gününde tarafların anlaşmasıyla son buldu. İZBAN, bu sabah saat 05.40’te Aliağa ile Cumaovası arasında seferlere başladı. İzmir halkı, İZBAN’daki grevin son bulmasını sevinçle karşıladı. İZBAN’da 8 gün süren grev, özellikle Aliağa ve Cumaovası’ından işe gidip gelenleri zor durumda bırakmıştı. Tarafların anlaşmasıyla İzmir halkı rahat bir nefes aldı.

İHA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108