İstasyon Mahallesine kapalı pazar yeri yapılacak

İstasyon Mahallesi sakinleriyle bir araya gelen Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, 6282 metrekare alan üzerine kapalı pazar yeri ve otopark projesi yapılacağını söyledi.

14 Kasım 2021 Pazar 10:26
İstasyon Mahallesine kapalı pazar yeri yapılacak

İstasyon Mahallesi sakinleriyle halk meclisi toplantısında bir araya gelen Başkan Büyükgöz, belediye hizmetleri ve projelerini bölge sakinleriyle istişare ederek, gereken ihtiyaçları karşılayacak şekilde planladıklarını ve hayata geçirdiklerini vurguladı. İstasyon Mahallesinde 1455 sokakta uygulamaya konulacak kapalı pazar yeri ve otopark projesinin müjdesini bölge sakinleriyle paylaşan Büyükgöz, “Siz kıymetli hemşerilerimle bir müjdeyi paylaşmak istiyorum. Mahallemize 6282 metrekare alan üzerinde kapalı pazar alanı ve otopark projemizi hayata geçireceğiz. Arsa ile ilgili satın alma işlemlerini tamamladık. En kısa sürede tamamlayarak sizlerin hizmetine sunacağımız projemizin şimdiden hayırlı olması temenni ediyorum” dedi.

İHA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108