İstanbul Maltepe’de Virajı Dönen Kamyon Yola Devrildi

İstanbul Maltepe’de Altıntepe Mahallesindeki meydana gelen olayda dik bir sokakta virajı dönmekte olan kasası hurda yüklü kamyon kontrolden çıkarak devrildi.

07 Ekim 2021 Perşembe 16:33
İstanbul Maltepe’de Virajı Dönen Kamyon Yola Devrildi

Kaza, Maltepe’de Altıntepe Mahallesinde saat 15.15 sıralarında meydana geldi.

İddiaya göre, dik bir sokaktan iniş yapan Ford marka kamyon sürücüsü Yusuf Durmaz, virajı döndüğü esnada aracının direksiyon hakimiyetini kaybetti.

Kontrolden çıkan kamyon devrilerek yolda yan yattı.

Sürücü Durmaz, yan yatan kamyonun içerisinden kendi imkanlarıyla dışarıya çıktı. Sürücünün kazayı burnunun bile kanamadan atlattığı görüldü.

Kazaya tanık olanların bildirmesi üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Kamyonun devrildiği esnada yolda herhangi bir yayanın ya da aracın geçmiyor oluşu olası faciayı önledi.

Öte yandan, kanyon sürücüsünün virajı döndüğü esnada, yol kenarına park edilen otomobile çarpmamak için manevra yaptığı ve o nedenle kamyonu devrildiği iddia edildi.

Kazaya tanık olan bir mahalleli, “Araba burada yokuş aşağı indiği sırada dönerken, buradaki araba engellediği için yan yattı, devrildi” dedi.

İHA

banner119
Son Güncelleme: 07.10.2021 16:40
Anahtar Kelimeler:
IstanbulKamyonMaltepeFord
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108