İstanbul Avcılar'da Bir Geri Dönüşüm Merkezinde Yangın Çıktı

İstanbul Avcılar’da meydana gelen olayda tekstil atıklarının toplandığı bir geri dönüşüm merkezinde çıkan yangına çok sayıda itfaiye ekibi müdahale etti.

14 Ekim 2021 Perşembe 11:15
İstanbul Avcılar'da Bir Geri Dönüşüm Merkezinde Yangın Çıktı

İşçiler tekstil malzemelerini alevler içerisinden taşırken bazı kadın işçilerin ise adeta küle dönen iş yerlerinin ardından göz yaşlarını tutamadıkları görüldü.

Yangın sabah saat 07.30 sıralarında Firüzköy Mahallesinde bulunan tekstil malzemelerinin toplandığı bir geri dönüşüm merkezinde meydana geldi.

Çıkış sebebi henüz belirlenemeyen yangına ihbar üzerine Avcılar, Beylikdüzü ve Bakırköy olmak üzere çevre ilçelerden de çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

Ekipler yaklaşık 5 bin metrekare alan üzerinde bulunan iş yerindeki yangına uzun süre müdahale etti. 2 saat süren yoğun çabanın ardından yangın güçlükle kontrol altına alındı.



İşçiler seferber oldu

İçeride yanmaya devam eden kumaşların bir kısmı ise işçiler tarafından tahliye edildi.

İşçiler torbalar içerisindeki tekstil malzemelerini alevler içerisinden kurtarmak için yoğun çaba sarf etti.

Ekiplerin müdahalesi sırasında kadın işçiler ise yanan fabrikalarını gözyaşları içinde izledi.

Yangın drone ile havadan görüntülendi.

İHA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108