Güney Korelilerden Amasya'da tarih turu

Güney Kore’den Türkiye’ye gelen 60 kişilik turist kafilesi şehzadeler şehri Amasya’da tarih turu attı.

12 Kasım 2016 Cumartesi 12:51
Güney Korelilerden Amasya'da tarih turu

Son dönemde ABD, Endonezya ve Malezya’dan da kafileler geldiğini belirten Amasya Kültür ve Turizm Müdürü Ahmet Kaya, Osmanlı döneminden kalma konakların sıralandığı Yalıboyu'nda tur atan konuklarına müzeler ve tarihi mekanlar hakkında bilgiler verdi.
Güney Koreli turistlerin Türk mutfağına da ayran kaldıklarına değinen Kaya, Amasya Valisi Salih Işık ile Belediye Başkanı Cafer Özdemir, İl Özel İdaresi, İl Genel Meclisi ve müdürlüklerinin ortaklaşa yürüttükleri tanıtım çalışmalar sayesinde şehre kış aylarında da turist kafileleri gelmesine sevindiklerini söyledi.

İHA

banner119
Son Güncelleme: 16.12.2016 22:32
Anahtar Kelimeler:
AmasyaTarihGüney KoreTuru
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108