Gündüz vakti hırsızlık pes dedirtti

Tekirdağ Malkara’da bir esnafın evi gündüz vakti soyuldu.

21 Mart 2017 Salı 09:20
Gündüz vakti hırsızlık pes dedirtti

Edinilen bilgiye göre, Yeni Mahalle’de eski kilisenin karşısında kahvehane işletmeciliği yapan Şakir Özcan’ın Gazibey Mahallesi Ertuğrul Gazi Sokak’ta tek başına yaşadığı eve hırsızlar girdi. İş yerine gitmek üzere sabah erken saatlerde evinden ayrılan Özcan, bir arkadaşından evinin kapılarının açık olduğunu öğrendi. Hemen evine giden Özcan, evini dağıtılmış halde buldu. Evde kendisine ait bir adet av tüfeği ve bir miktar paranın yerinde olmadığını gören Özcan, Malkara İlçe Emniyet Müdürlüğüne başvurdu.

Olay yerine gelen Malkara İlçe Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme ekipleri incelemelerde bulundu. Hırsızların eve, açık bırakılan pencereden girdiği öğrenildi.

İncelemelerin ardından kimliği tespit edilen A.K isimli şahıs polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

İHA

banner119
Anahtar Kelimeler:
TekirdağHırsızlık
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108