Geleneksel Gönen Panayırı başladı

Gönen Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen "Gönen Panayırı" başladı.

19 Haziran 2017 Pazartesi 15:51
Geleneksel Gönen Panayırı başladı

Gönen Belediyesi tarafından 26 bin metrekare kapalı 4 bin metrekare açık alanda kurulan panayıra vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, yaptığı açıklamada, kapalı pazar yerinde bu yıl 52'incisi düzenlenen panayırın ramazan ayına denk gelmesine rağmen coşkulu bir şekilde gerçekleştiğini belirtti.

Başka illerden de esnafların panayıra katıldığını ifade eden Yakar, şunları kaydetti: 

"Panayır alanımız bu yıl tamamen doldu, yaklaşık 700 standımız bulunuyor. Yarım asırdan beri süre gelen geleneksel panayırımız için ilçemiz ve çevre il ve ilçelerden yoğun ziyaretçi var. Bu seneki panayır için çevre il ve ilçelerden 60 bin civarında ziyaretçi bekliyoruz. Vatandaşlarımız mübarek ramazan ayının güzelliğini de 4 gün boyunca burada coşkuyla yaşayacak."

AA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108