Feci Kazada Gurbetçi Aile'den 6 Kişi Öldü

Kocaeli'nin gebze ilçesinde yaşanan trafik kazasında aynı aileden 4'ü çocuk 6 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi ise yaralandı.

03 Ağustos 2017 Perşembe 10:38
Feci Kazada Gurbetçi Aile'den 6 Kişi Öldü

Anadolu otoyolu yönünde seyreden tır sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda muallimköy mevkisinde yolun karşısına gereçek 1 otomobil, 2 cip ve 1 panelvana çarptı. Yaşanan trafik kazasında ilk belirleme göre Almanya plakalı panelvanda bulunan Adnan (35), eşi Fatma (35) ile 7 yaş altında oldukları öğrenilen çocukları Melisa, Müslüm, Yusuf ve Yakup Erdoğan, olay yerinde hayatlarını kaybettiler.

Kazanın ardından olay yerine gelen savcı'nın hayatını kaybedenlerin cesetlerinin incelenmesinin ardından cenazeler bölgedeki çeşitli hastanelere kaldırıldı.

Gebze'de yaşanan trafik kazasının ardından kazada hayatını kaybeden gurbetçi ailenin yakını olduğu öğrenilen Halil Demir, muhabirimize yaptığı açıklamada, kontrolünü kaybederek yolun karşısına geçen tırın dayısı ile ailesinin bulunduğu aracı altına aldığını belirterek, "Biz Almanya'ya gidiyorduk. Tatil için Gaziantep'e gelmiştik. Dayım, eşi ve 4 çocuğu ölmüş." açıklamasında bulundu.

AA

banner119
Son Güncelleme: 03.08.2017 10:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108