Eve Erken Gelerek Aldatıldığını Öğrendi!

İşten eve erken gelen M.A.Ç. anahtarıyla kapıyı açamayınca zile bastı. Karısının kapıyı geç açması ve tedirgin davranışlarından şüphelenen M.A.Ç. evlerinin balkonunda M.B. adlı kişiyi görünce bıçakladı.

23 Ekim 2018 Salı 16:11
Eve Erken Gelerek Aldatıldığını Öğrendi!

Kütahya Zafertepe mahallesinde ikamet eden M.A.Ç. işten erken saatte döndü. anahtarını kullanarak kapıyı açmayı deneyen M.A.Ç. kapıyı açamayınca zile bastı. Karısının kapıyı geç açamsından ve tedirgin hallerinden şüphelenen M.A.Ç. evin her odasını araştırdı. Balkonda karşılaştığı M.B.'yi bıçakla yaraladı. 

M.B. yaralı halde kaçarak Dumlupınar Üniversitesi Evliya Çelebi Hastanesine tedavi için bavuruda bulundu. 

Olayın polis ekiplerine bildirilmesi üzerine M.A.Ç. gözaltına alındı. 

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108