Erzurum'da PKK/ KCK operasyonu: 25 gözaltı

Erzurum merkez ve Karayazı ilçesinde bölücü terör örgütü PKK/KCK'nın şehir yapılanmasına yönelik düzenlenen operasyonda 25 kişi gözaltına alındı.

17 Mart 2017 Cuma 12:43
Erzurum'da PKK/ KCK operasyonu: 25 gözaltı

Erzurum’da yaklaşan Nevruz öncesi PKK/KCK'nın şehir yapılanmasına yönelik İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince operasyonlar düzenlendi. Kent merkezi ve Karayazı’da bazı adreslere eş zamanlı baskınlar yapılara 25 kişi gözaltına alındı.

Şüphelilerin emniyetteki sorgulamalarının ardından adliyeye sevk edileceği belirtildi.

İHA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108