Engelli Birey Annesi Darp Etti Sonra Gözlerini Oydu!

Afyonkarahisar'da zihinsel engeli olan 40 yaşındaki H.K. annesiyle kavga etti daha sonra annesinin iki gözünü de elleriyle çıkardı.

24 Kasım 2018 Cumartesi 19:38
Engelli Birey Annesi Darp Etti Sonra Gözlerini Oydu!

Alınan bilgilere göre olay Afyonkarahisar'ın Emirdağ ilçesi Davulga beldesinde gerçekleşti. 40 yaşındaki zihinsel engelli H.K. kavga ettiği 69 yaşındaki annesi S.K.'yi darp ederek iki gözünüde elleriyle oyduğu öğrenildi. 

Yaşanan korkunç olayın ardından Emirdağ Devlet Hastanesine kaldırılan S.K.'ye yapılan ilk müdehale sonrası Eskişehir Devlet Hastanesine sevk edildi. 

Öte yandan olayın şüpheli zanlısı H.K. yakalandı ve olayla ilgili inceleme ve soruşturma başlatıldığı öğrenildi. 

banner119
Anahtar Kelimeler:
Engelli
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108