Eli yürüyen merdivene sıkışan çocuk yaralandı

Keşan ilçesindeki bir alışveriş merkezinde yürüyen merdivene elini kaptıran 5 yaşındaki çocuk yaralandı.

03 Haziran 2017 Cumartesi 17:25
Eli yürüyen merdivene sıkışan çocuk yaralandı

Alınan bilgiye göre, alışveriş merkezindeki bir giyim mağazasından alışveriş yapmak için yanlarına 5 yaşındaki çocukları Mete’yi de alan Kevser ve Halit Özcan çifti, mağazanın üst katına çıkmak için yürüyen merdivene yöneldi.

Mete, ailesiyle birlikte üst kata çıkmak için yürüyen merdivene bindiği sırada sağ elini yürüyen merdivenin kolçak kısmına kaptırdı. Ailesinin ve çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen Keşan itfaiyesi kaza kırım ekibi 20 dakikalık bir çalışa sonucu Mete'nin elini sıkıştığı yerden kurtardı.

Sağlık ekibinin müdahalesinin ardından minik Mete, Keşan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

AA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108