Edirne Uzunköprü'de Otomobil Dereye Uçtu

Edirne'nin Uzunköprü ilçesinde, sürücüsünün bir anlık direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, korkulukları olmayan dereye uçtu.

09 Kasım 2021 Salı 21:15
Edirne Uzunköprü'de Otomobil Dereye Uçtu

Kaza, Uzunköprü ilçesi Mazhar Müfit Kansu Caddesi'nde bulunan Kırkkavak Deresi köprüsünde meydana geldi.

İddiaya göre, sürücünün bir anlık direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu otomobil, korkulukları olmayan dereye uçtu.

İlginç kazada sürücü hafif şekilde yaralanırken, otomobilde maddi hasar meydana geldi.

Korkuluk yapılmadığına tepki gösteren sürücü, "Acilen korkuluk yapılmalı. Daha önce de buraya yaya vatandaşlar düştü ve güçlükle çıkartıldı. Gece yürüyen vatandaşlar burada korkuluk ve aydınlatma olmadığı için düşüyorlar. Buraya acilen korkuluk yapılmalı’" diyerek yetkililere çağrıda bulundu.

Öte yandan, dereye düşen otomobil, kepçe ve vinç yardımıyla yaklaşık 2 saatlik çalışmanın ardından çıkartıldı.

İHA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108