Düzce'de durdurulan otomobilden uyuşturucu çıktı

üzce'de jandarma ekiplerinin yol kontrol uygulaması sırasında durdurulan otomobilin içinden bir miktar uyuşturucu madde bulundu.

28 Kasım 2021 Pazar 12:15
Düzce'de durdurulan otomobilden uyuşturucu çıktı

Jandarma ekipleri, Düzce’nin Gümüşova ilçesine bağlı Adaköy mevki D-100 Karayolu üzerinde narkotik köpeğinin de katılımıyla yol kontrol uygulaması yaptı.

Uygulama sırasında bir otomobil durduruldu. Narkotik köpeğinin tepki vermesi üzerine otomobilde arama yapan ekipler, 15 adet sentetik uyuşturucu hap ile bir miktar kubar esrar maddesi yakaladı.

Gözaltına alınan şahıs, işlemleri yapılmak üzere İl Jandarma Komutanlığı’na götürüldü.

İHA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108