Dövmeci iş yerinde intihar etti

Adana'da bir dövmeci, iş yerinde kendini asarak intihar etti. Kocasının cansız bedeniyle karşılaşan genç kadın sinir krizi geçirdi.

10 Kasım 2016 Perşembe 11:36
Dövmeci iş yerinde intihar etti

Edinilen bilgiye göre, Seyhan ilçesi Cemalpaşa Mahallesi'nde dövmecilik yapan Tamer Şimşekyılmaz sabah saatlerinde iş yerine geldi. Öğleye doğru da iş yerine eşi Ayla Şimşekyılmaz geldi. İçeri giren Şimşekyılmaz, eşini bulamayınca seslenip aramaya başladı. Masa üzerinde "Ölümümden kimse sorumlu değildir" yazılı bir not bulan Alya Şimşekyılmaz, odalara bakarken banyoda eşini iple asılı halde buldu.

Genç kadının çığlığı üzerine olay yerine gelen komşuları ambulans çağırdı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Tamer Şimşekyılmaz'ın öldüğünü belirledi. Sinir krizi geçiren genç kadın ise bayıldı. Genç kadın ambulansa alınarak sakinleştirici verildi. Cenaze otopsi için Adli Tıp Kurumu'na kaldırılırken, polis olayla ilgili inceleme başlattı.

İHA

banner119
Anahtar Kelimeler:
AdanaIntiharDövmeci
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108