Diyarbakır’da uyuşturucuya darbe üstüne darbe

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğünce, uyuşturucuya yönelik son 30 gün içerisinde düzenlenen 126 operasyonda 2 ton 697 kilo 167 gram esrar ele geçirildi.

17 Mart 2017 Cuma 10:49
Diyarbakır’da uyuşturucuya darbe üstüne darbe

Diyarbakır Valiliğinden yapılan açıklamada, “Emniyet Müdürlüğü, Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğünce il genelinde uyuşturucu madde ticareti yapan şahıslara yönelik olarak 12 Şubat-14 Mart tarihleri arasında 126 ayrı operasyon düzenlenmiştir.

Yapılan çalışmalar kapsamında, 1 ton 839 kilo 370 gram kubar esrar, 857 kilo 733 gram toz esrar, 64 gram plaka esrar,32 gram eroin, 7 gram metamfetamin, 404 adet ecstasy uyuşturucu hap, 300 mililitre ara kimyasal madde, 91 gram diğer uyuşturucu madde, 5 adet tabanca, bir adet av tüfeği, 7 adet şarjör, 47 adet tabanca mermisi, 269 adet Kaleşnikof marka silaha ait mermi ve uyuşturucu madde ticaretinde kullanıldığı değerlendirilen 18 bin 50 TL ele geçirilmiştir.

Yapılan operasyonlarla ilgili olarak 23 şüpheli şahıs adli kontrol ile serbest bırakılmış, 46 şahıs çıkarılmış olduğu adli mercilerce tutuklanarak cezaevine gönderilmiştir.

İlimiz genelinde uyuşturucu madde ticareti yapan şahıs ve organizasyonlara yönelik yürütülen çalışmalar kararlılıkla ve aralıksız bir şekilde devam edecektir” denildi.

İHA

banner119
Anahtar Kelimeler:
UyuşturucuDiyarbakır
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108