Denizli'de Annesini Vurduğunu İtiraf Eden Genç Tutuklandı!

Denizli Tepeköy mahallesinde meydana gelen olayda 18 yaşındaki genç annesini 2 yaşındaki kardeşinin gözü önünde yüzünden pompalı tüfekle vurdu.

11 Kasım 2018 Pazar 19:19
Denizli'de Annesini Vurduğunu İtiraf Eden Genç Tutuklandı!

Alınan bilgilere göre olay dün öğle vakitlerinde 13:00 sularında kırsal olan Tepeköy mahallesinde meydana geldi. O.G. jandarma ve polis ekiplerini arayıp annesini evde kanlar içinde bulduğunu ifade etti. Bunun üzerine O.G. babasınıda arayıp durumu anlattı ve M.G. eve geldi. Olay esnasında 2 yaşındaki küçük bebeğinin yanında olduğu belirtilen 3 çocuk annesi R.G. olay yerinde can verdiği tespit edildi. Otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Morgu'na kaldırıldı. 

Evde ve dışarıda detaylı inceleme yapan Jandarma olay yeri inceleme ekipleri yakın bölgede av tüfeği buldu. 

M.G. ve O.G. ve kardeşi M.G. ifadeleri alınmak üzere jandarma karakoluna götürüldüler. Baba ve küçük kardeş serbest bırakılırken 18 yaşındaki O.G. çelişkili konuşmalarından dolayı karakolda kalarak ifadesi sürdü. Sonunda cinayeti kendisinin işlediğini itiraf eden O.G. sorgunun ardından adliyeye sevk edildi.

İfadesinde evden bir ay evvel 20 bin liralık ziynet eşyaları alıp bozdurarak parayı gazinolarda harcadığını ve ailesinin bu durumdan şikayetçi olmadığını söyledi. O.G. bu konu hakkında annesiyle tartışmaya başladı ve tartışma büyüdü. Annesi O.G.'ye ''Sen karını bile satarsın" sözüne öfkelenerek evin dışında asılı duran av tüfeğini alarak bir el ateş ettiğini, içeri girmek istediğinde annesinin kapıyı kilitlediğini, kendisinin pencereden girerek içeride de iki el ateş ettiğini belirten O.G. annesini yüzüden vurduğunu söyledi. Pencereden dışarı çıkıp kaçtığını ve yolda bir komşusuyla karşılaşıp komşusunun "Sizin evden silah sesi geldi" sözleriyle olaydan habersiz gibi davranarak eve geri dönüp jandarmayı aradığı belirtti. 

Jandarmadaki sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen O.G. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Patroit 2018-11-12 22:29:24

Dünyanın çivisi çıkmış yazık be ne günlere kaldık

Avatar
Kimyonsever 2018-12-01 22:14:06

Gerçekten insanın kanını donduruyor böyle haberler. Çok kötü zamanlardayız.

banner56

banner108