Daha Yeşil Uşak Daha Sağlıklı Kuşak

Uşak Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler Ve Reklamcılık 3.Sınıf Öğrencileri Tuğba Mutlu Ve Merve Gök’ün gerçekleştirdiği Daha Yeşil Uşak Daha Sağlıklı Kuşak Kentsel Yeşillendirme Projesi kapsamında Uşak Şehit Mehmet Çetin İmam Hatip Ortaokulunda öğrencilere Çevre Bilinci Ve Geri Dönüşüm Eğitimi verildi.

08 Mayıs 2017 Pazartesi 17:31
Daha Yeşil Uşak Daha Sağlıklı Kuşak

Okulun çevresinde bulunan Gazi Murat Parkı’nda çocuklara çevre bilinci vermek için öğrencilerle birlikte fidan dikildi.Öğrenciler Uşak Belediyesi personellerinin de yardımlarıyla toprağı kazarak fidanları özenle diktiler.

Fidanlara yine ilk can suyunu çocuklar verdi.Başta çam olmak üzere değişik türde çok sayıda fidanlar dikildi.Etkinlikte öğrencilereetkinliğe özel tasarlanan şapka ve çevre dostu kalemler hediye edildi.

Etkinlik teşekkür sertifikalarıyla birlikte öğrencilere dondurma dağıtılarak sona erdi.

Çevre bilinci eğitiminin önemini vurgulamak ve bunu eğlenceli hale getirmek için Daha Yeşil Uşak Daha Sağlıklı Kuşak Projesini gerçekleştirdiklerini söyleyen Tuğba Mutlu ve Merve Gök ‘’Teknolojik gelişmeler, hava kirliliği, su kirliliği ve insanların çevreye zarar veren tutum ve davranışları gibi birçok etken çevre sorunlarını hızlı bir şekilde arttırmıştır. Bu sorunlar yaşanılan çevreyi ve tüm insanlığı tehdit etmektedir.

Her yaştaki çocuklar için Çevre Bilinci Eğitimleri büyük önem taşır. Gelecek nesillere daha temiz, yeşil, yaşanılabilir bir çevre bırakmak hepimizin görevidir. Projemizin uygulandığı Şehit Mehmet Çetin İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri projemiz kapsamında gerçekleştirdiğimiz etkinliklere yoğun ilgi gösterdi.

Çocukları çevre hakkında bir şeyler öğrenmek ve fidan dikmek çok heyecanlandırdı. Daha Yeşil Uşak Daha Sağlıklı Kuşak için elimizden geleni yapacağız.

Bu süreçte bize destek olan Uşak Belediyesine, Uşak Şehit Mehmet Çetin İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Mutlu Kozak’a, Sınıf Öğretmenlerine Ve Rehber Öğretmeni Canan Teski’ye teşekkür ederiz.’’

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108