Bingöl’de öğrenci servisi ile otomobil çarpıştı: 3 yaralı

Bingöl’de merkeze bağlı Genç Caddesi Tugay kavşağında öğrenci servisi ile otomobilin çarpışması sonucu 3 kişi yaralandı.

22 Kasım 2021 Pazartesi 09:49
Bingöl’de öğrenci servisi ile otomobil çarpıştı: 3 yaralı

Kaza, merkeze bağlı Genç Caddesi Tugay kavşağında meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre, sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 12 AR 580 plakalı öğrenci minibüsü ile Sedat A. idaresindeki 32 YL 546 plakalı otomobil, Tugay kavşağında çarpıştı.

Kazayı gören çevredeki vatandaşlar durumu sağlık ve trafik şube ekiplerine bildirdi.

Kazada 2’si öğrenci 3 kişi yaralandı. Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

İHA

banner119
Son Güncelleme: 22.11.2021 09:51
Anahtar Kelimeler:
Bingöl
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108