Bilecik'teki cinayetin zanlıları tutuklandı

Bilecik’te yılbaşı gecesi sabaha karşı bir evde işlenen ve hayatını kaybeden Hüseyin Kemik isimli şahsın cinayetinin ardından gözaltına alınan 1’i kadın 3 kişi tutuklandı.

02 Ocak 2022 Pazar 15:57
Bilecik'teki cinayetin zanlıları tutuklandı

Olay, 1 Ocak günü sabaha karşı İstiklal Mahallesi Kuvai Milliye Sokak üzerinde 3 katlı bir apartmanın ikinci katında meydana gelmişti. Sabaha karşı silah sesi duyan komşular hemen 112’ye haber verdi.

Olay yerine gelen ekipler ev sahibi Hüseyin Kemik’i başından silahla vurulmuş halde bulurken, başında bekleyen 1’i kadın 2 kişiyi gözaltına aldı.

Ekipler ardından 1 kişiye de gözaltına alınırken, Kemik'in cansız bedeni gerekli incelemelerin ardından Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Gözaltına alınan Cansu K., Nejdi Ş. ve Harun İ. sorgunun ardından Bilecik Adliyesine çıkardı.

Şahısların buradaki ifadelerinin ardından mahkemeye sevk edildi.

3 şüpheli çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak, Bilecik M Tipi Cezaevine gönderildi.

İHA

banner119
Son Güncelleme: 02.01.2022 16:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108