Bilecik'te marketteki hırsızlık güvenlik kamerasında

Bilecik'te markette bir kadının ücret ödemek için kasada sıra beklerken cebindeki telefonunun çalınması güvenlik kameralarınca kaydedildi.

12 Nisan 2017 Çarşamba 00:00
Bilecik'te marketteki hırsızlık güvenlik kamerasında

İstiklal Mahallesi Ali Rıza Özkay Caddesi üzerinde bulunan markette alışveriş yapan bir kadın, bir süre sonra telefonunun cebinde olmadığını fark edince durumu polise bildirdi. 

İhbar üzerine harekete geçen güvenlik güçleri, marketin güvenlik kamera görüntülerini inceledi. 

Polisler, kamera kayıtlarında, kadının ücret ödemek için kasada sıra beklerken cebindeki telefonunun yanında bulunan kimliği henüz belirlenemeyen kişi tarafından çalındığını, ardından bu kişinin olay yerinden uzaklaştığını fark etti.

Güvenlik güçleri, söz konusu kişinin kimliğinin belirlenmesi ve yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.

AA

banner119
Son Güncelleme: 12.04.2017 13:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108