Balıkesir'de asayiş operasyonu: 37 kişi tutuklandı

Balıkesir'de polis ekipleri il genelinde son 1 haftada yaptıkları asayiş uygulamasında 118 aran işahsı gözaltına alırken, adli makamlara sevk edilen 37 kişi tutuklandı.

27 Aralık 2021 Pazartesi 22:32
Balıkesir'de asayiş operasyonu: 37 kişi tutuklandı

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin genel güvenliği ve asayişi sağlamak amacıyla İl Merkezinde, Ayvalık, Bigadiç, Bandırma, Burhaniye, Edremit, Erdek, Gömeç, Gönen, Savaştepe, Sındırgı ve Susurluk ilçelerinde son 1 haftada yapılan çalışmalarda çeşitli suçlardan aranan 118 şahsı gözaltına alırken, adli makamlara sevk edilen 37 şahıs tutuklandı.

Yapılan aramalarda; 18 adet ruhsatsız tabanca ve bu tabancalara ait 299 adet fişek, 15 adet ruhsatsız Tüfek ve bu tüfeklere ait 178 adet kartuş, 8 adet Kurusıkı tabanca ve bu tabancalara ait 16 adet fişek ele geçirildi.

İHA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108