Ayvalık Mehmet Akif Ersoy’dan ‘Biz Büyük Bir Aileyiz’ Kermesi

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Okul Aile Birliği tarafından düzenlediği kermes renkli görüntülere sahne oldu.

18 Kasım 2016 Cuma 17:23
Ayvalık Mehmet Akif Ersoy’dan ‘Biz Büyük Bir Aileyiz’ Kermesi

Okul Aile Birliği’nin hemen hemen tüm velilerinin hazır bulunduğu kermeste; öğrencilere tavuk pilav, lokma, kek, sarma, kısır, kurabiye gibi yiyecekler beğeniye sunuldu.
Görme engellilerin unutulmadığı kermeste, İstanbul Görme Engelliler Derneği üyesi bir gurup da mini bir konser verdi. Konserde, görme engelli dernek yetkilileri kaldırımlara parkeden araçların yürüme konusunda büyük bir problem yaşadığını ve bu konuda herkesin duyarlı olması gerektiğine dikkat çektiler.
Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Okul Aile Birliği Başkanı Gülay Elbi; “Biz gerçekten çok büyük bir aileyiz. Kermesin düzenlenmesinde emeği geçen okul müdürümüz Mustafa Kurtuluş’un yanı sıra idarecilerimiz, öğretmenlerimiz ve tüm velilerimize, derneğimiz yetkililerine çok teşekkür ediyorum.”dedi.

İHA

banner119
Son Güncelleme: 16.12.2016 22:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108