Aynı marka araçları çalan otomobil hırsızı tutuklandı

Bolu'da, park halindeki bir aracı çalarken yakalanan otomobil hırsızı, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

21 Mart 2017 Salı 07:23
Aynı marka araçları çalan otomobil hırsızı tutuklandı

Edinilen bilgiye göre, Bolu'nun farklı bölgelerinde aynı marka araçları çalmasıyla dikkat çeken Erkan Ö. isimli oto hırsızı, son hırsızlık girişiminde polis ekipleri tarafından suç üstü yakalandı.

Geçtiğimiz ay bir gecede 4 otomobili düz kontak yaparak çalan ve hakkında çok sayıda oto hırsızlığı kaydı olduğu öğrenilen Erkan Ö., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Erkan Ö., 'hırsızlık' suçlamasıyla sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İHA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108