Ayı saldırısından kaçarken tüfekle yaralanan avcı yaşam savaşını kaybetti

Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde çıktığı domuz avında ayı saldırısına uğrayan, ayıyı korkutmak için açılan ateşte ağır yaralanan ve 15 günlük yaşam savaşını kaybeden Bilal Yalta’nın cenazesi toprağa verildi.

08 Kasım 2016 Salı 13:37
Ayı saldırısından kaçarken tüfekle yaralanan avcı yaşam savaşını kaybetti

Olay, 22 Ekim günü öğlen saatlerinde Göcük Lütfiye köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, arkadaşlarıyla birlikte domuz avına giden Bilal Yalta (40), bir anda karşısına çıkan ayının saldırısına uğradı. Yalta’nın yardım çığlıklarına koşan arkadaşları ise ayıyı korkutmak için havaya ateş açtı. Bu sırada kimin ateşlediği belli olmayan tüfekten çıkan saçmalarla aort damarı yırtılan ve çenesi kırılan Bilal Yalta ise ağır yalandı. Olay yerine çağrılan ambulansla hastaneye kaldırılan Yalta, 15 gündür verdiği yaşam mücadelesini kaybetti.
Hayatını kaybeden Bilal Yalta için Gölcük İhsaniye Merkez Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Kalabalık bir topluluk tarafından kılınan cenaze namazının ardından Yalta’nın cenazesi toprağa verildi.
Öte yandan, hayatını kaybeden Bilal Yalta’nın yakınları ise Yalta’nın ayı saldırısından ölmediğini, tedavi gördüğü hastanelerden birinde müdahale eksikliği nedeniyle hayatını kaybettiğini iddia etti. Yalta’nın kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için yapılan Adli Tıp raporunu bekleyen aile, haklı olmaları durumunda yasal yollara başvuracaklarını ifade etti.

İHA

banner119
Anahtar Kelimeler:
KocaeliAyıSaldırısı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108