Aydın Nazilli'de yaşlı kadın yangında hayatını kaybetti

Aydın’ın Nazilli ilçesinde Arslanlı Mahallesi 3176 Sokakta müstakil bir evde meydana gelen yangında, Vicdan Uysal isimli yaşlı kadın yanarak hayatını kaybetti.

12 Kasım 2021 Cuma 12:03
Aydın Nazilli'de yaşlı kadın yangında hayatını kaybetti

Edinilen bilgiye göre, Arslanlı Mahallesi 3176 Sokaktaki müstakil evden dumanların yükseldiğini gören mahalle sakinleri itfaiyeye haber verdi.

Aydın Büyükşehir Belediyesi Nazilli İtfaiye Amirliği ekipleri bölgeye gelerek evi saran alevlere müdahale etti.

Ekiplerin uzun uğraşlarının ardından alevler söndürüldü.

Yangına uykusunda yakalanan ve evde yalnız yaşadığı öğrenilen 81 yaşındaki Vicdan Uysal’ın cesedine, küle dönen evde ulaşıldı.

Yaşlı kadının cesedi Nazilli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Yangının çıkış sebebinin belirlenmesi için çalışmaların devam ettiği öğrenildi.

İHA

banner119
Son Güncelleme: 12.11.2021 12:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108