Asker Uğurlama Töreninde 3 Parmağı Koptu

Kayseri'de meydana gelen olayda asker uğurlama töreninde havai fişek yakmak isterken bir anda patlayan havai fişek 24 yaşındaki gencin 3 parmaklarını kopardı.

31 Ağustos 2018 Cuma 14:33
Asker Uğurlama Töreninde 3 Parmağı Koptu

Dün gece saat 22.00 sularında Kayeri Merkez Kocasinan İlçesi Bağdat Caddesi Karahan Sokak'ta yaşanan olayda Gökhan Yallı isimli genç havai fişek atmak istedi. Yaktığı havai fişek bir anda patlayınca gencin 3 parmağı koptu.

Patlayan havai fişeğin etkisiyle yanındaki arkadaşıda yaralanan Gökhan Yallı ve yaralanan arkadaşı Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılırken Gökhan Yallı'nın kopan parmaklarının dikilmesi için Adana'ya sevk edildiği bildirildi.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108