Ardahan'da Alev Alan TIR Alev Alev Yandı

Ardahan’da Ardahan-Posof Karayolu Hanak ilçesinde yaşanan olayda edinilen bilgilere göre henüz sebebi bilinmeyen bir nedenden dolayı bir tırda yangın çıktı.

16 Ekim 2021 Cumartesi 15:57
Ardahan'da Alev Alan TIR Alev Alev Yandı

Hızla büyüyen alevler tırın gövde kısmını sararken yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonrası söndürüldü. Çıkan yangında tır kullanılamaz hale geldi.

Edinilen bilgilere göre, olay, Ardahan-Posof Karayolu Hanak İlçesi çıkışında meydana geldi.

Ardahan istikametinden Posof Türkgözü Sınır Kapısı istikametine giden Muhammed Beyazıt isimli sürücünün yönetimindeki 17 LB 375 plakalı tırda henüz sebebi bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı.

Aracın motor kısmında başlayan alevler bir anda aracın gövdesini sardı. Tır şoförü Beyazıt, araçtan inerek canını kurtarırken ihbar üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi.

Hanak Belediyesi İtfaiye ekipleri yangını kısa sürede söndürürken tırın gövde kısmı tamamen kullanılamaz hale geldi. Ekipler uzun süre Ardahan- Posof karayolunu trafiğe kapattı.

Korku dolu o anlar ise cep telefonu kameralarına yansıdı.

İHA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108