Antalya'da Uçak Düştü: 2 Ölü!

Antalya-Manavgat'ta eğitim uçağı düştü. Pilot S.D. ve pilot yardımcısı D.A hayatını kaybetti.

30 Ekim 2018 Salı 20:29
Antalya'da Uçak Düştü: 2 Ölü!

Antalya'nın Manavgat ilçesi Karaöz mevkiinde saat 15.30 sularında tek motorlu Cessna 152 tipi TC KIM tescilli eğitim uçağı, toprak araziye düştü. Uçağın düştüğü ihbarı üzerine kaza yerine jandarma ve çok sayıda sağlık ve kurtarma ekipleri gönderildi. Manavgat Kaymakamı Mustafa Yiğit pilot ve yardımcı pilotun hayatını kaybettiğini belirtti. 

Kaymakam uçağın düşme nedeninin yapılacak olan işlemler sonrasında belirleneceğini ifade etti. Pilot ve pilot yardımcısı'nın cansız bedenleri uçağın enkazından çıkarıldı. 

Antalya Valisi Münir Karaloğlu ise "Manavgat ilçesi Ulualan mevkisinde eğitim uçağı düştü. İlk tespitlerimize göre Yıldız Air firmasına ait uçağın pilotu Serkan Dilci ve yardımcısı vefat etti. Allahtan rahmet diliyorum. Jandarma ve 112 Acil Yardım ekipleri olay yerinde. Her türlü tedbiri almış durumdayız. Bu uçağın daha önce İzmir'de bir aracın çatısına basan uçak olduğu söyleniyor." dedi.

banner119
Anahtar Kelimeler:
ölüAntalyaYaralıUçak
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108