Albay Aldemir ’bir hareketine bakar hayat’ kampanyası için direksiyon başına geçti

Ardahan İl Jandarma Komutanı Albay Ali Naci Aldemir, İçişleri Bakanlığı tarafından, trafik güvenliğine dikkat çekmek amacıyla başlatılan "Bir Hareketine Bakar Hayat" kampanyasına destek verdi.

14 Kasım 2021 Pazar 09:32
Albay Aldemir ’bir hareketine bakar hayat’ kampanyası için direksiyon başına geçti

İl Jandarma Komutanı Albay Ali Naci Aldemir trafik güvenliğine dikkat çekmek, ölüm ve yaralanmaları azaltmak amacıyla İçişleri Bakanlığı tarafından başlatılan "Bi Hareketine Bakar Hayat" kampanyasına destek verdi. Albay Aldemir "Bi Hareketine Bakar Hayat" sloganıyla direksiyon başına geçerek, "Trafikte emniyet kemeri, yaralanmalı kazalarda riski yüzde 60 azaltıyor. Güvenli Trafik bir hareketine bakar" ifadesini kullandı.

İHA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108