Alanya'da Alacak Verecek Tartışmasında Sırtından Bıçaklandı

Antalya’nın Alanya ilçesinde meydana gelen olayda edinilen bilgilere göre, alacak verecek meselesi yüzünden çıkan tartışmada bir kişi sırtından bıçaklanarak yaralandı.

28 Ekim 2021 Perşembe 16:24
Alanya'da Alacak Verecek Tartışmasında Sırtından Bıçaklandı

Olay, dün saat 15.00 sıralarında Güllerpınarı Mahallesi Sahire Tüzün Caddesinde faaliyet gösteren bir otelde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, alacak verecek yüzünden çıkan kavga sırasında K.C. isimli şahıs sırt bölgesinden bıçaklanarak yaralandı.

Yaralı, sağlık çalışanlarının olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.

Olayın ardından Asayiş Büro Amirliği ekiplerince yapılan çalışmalar sonucunda olayı gerçekleştiren S.K., Y.K ve N.K. isimli kardeşler suç aleti bıçak ile birlikte yakalandı.

Şüphelilerden N.K. savcılık talimatı ile serbest bırakılırken, Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilen Y.K. adli kontrol ve yurt dışı yasağı ile serbest bırakıldı.

Diğer şüpheli S.K. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

İHA

banner119
Son Güncelleme: 28.10.2021 16:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108